Как да поръчам?

cart

Изберете желания продукт в продуктовите категории или в „Магазин“.

Кликнете върху „Опции“ или „Купи“ непосредствено под картинката на продукта.

Изберете опция (примерно дължина на гривна) и след появяване на прозорче „Купи“ кликнете върху него.

Продължете с „Преглед на количката“, въведете количество (брой от избрания продукт), изберете вид доставка (ДО АДРЕС на получател или ДО ОФИС на Еконт) и натиснете „Продължаване с поръчката“.

Попълнете на КИРИЛИЦА формата. Ако желаете да получите пратката в офис на Еконт, впишете в поле „Бележки към поръчката“ името на офиса (например: До офис на Еконт – Варна Патриарха). Можете да изберете най-близък офис на Еконт като въведете населено място и адрес в Офис локатор.

Финализирайте поръчката с бутон „Поръчай“ долу вдясно. При успешен завършек ще се появи надпис „Благодаря. Вашата поръчка беше получена.“ и детайли за поръчката.

На посочения от вас имейл адрес ще получите автоматичен отговор-потвърждение с данните, които сте попълнили. МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ ВАШИТЕ ДАННИ И АКО ОТКРИЕТЕ ГРЕШКА В ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР, ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛ. 0878601056 ЗА ДА БЪДЕ КОРИГИРАН ИЛИ ИЗПРАТЕТЕ ВЕРНИЯ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР НА АДРЕС mediterm1@abv.bg!  Ако не получите съобщение, това означава, че сте написали грешен имейл адрес. МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ВЕРНИЯ ИМЕЙЛ АДРЕС!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Обмислете преди да поръчате! Веднъж, след като Вашата поръчка е придобила статус „ПРИЕТА“ (потвърдена е с e-mail във Вашата електронна пощенска кутия), Вие не можете да я променяте. Можете да я променяте само докато тя е в статус „ИЗЧАКВАЩА“ (неприета и непотвърдена).

Приемането на Условията за ползване е равнозначно на сключване на договор с Меркатор Г ЕООД в пълно съoтветствие със Закона за задълженията и договорите.

ПРОДУКТИ. ПРОМОЦИИ до 60%!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com