Промоция!

ЕЛИТЕН МАГНИТЕН КОЛАН ССМ. Качество от Германия.

69.99лв. 59.99лв.

IMG_6148

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! Магнитният колан е създаден по най-новата ССМ технология и съчетава действието на гъвкава биомагнитна лента и серива вълна. Напълно безвреден, без опасност от предозиране и заедно с това много по-ефикасен от своите предшественици. Освен на кръста, може да се прилага на коя и да е друга част на тялото.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Описание

Създаден е по нова и скъпа технология – твърдите магнити са заменени с гъвкава биомагнитна лента ССМ технология (концентрично-кръгов магнетизъм), осигуряваща на организма еквивалентно магнитно поле, което по основните си параметри е много близко до естественото Земно магнитно поле, до природата. Напълно безвреден, без опасност от предозиране и заедно с това много по-ефикасен от своите предшественици.

Освен на кръста, може да се прилага на коя и да е друга част на тялото.

Магнитотерапевтичният  пояс (колан) стана много популярен със силното си болкоуспокояващо действие, лесно приложение и функционалност. От едната страна е направен от чиста вълна, серива (сярна) вълна, в която е съхранена основната й лечебна съставка – ланолин. От  другата страна е направен от екотъкан „BIOflex“ на памучна основа. Между двете тъкани е вшита гъвкава биомагнитна лента ССМ технология (концентрично-кръгов магнетизъм), единствената полюсна конфигурация с доказана ефективност при редица клинични изпитания без странични ефекти. 

Кои са основните действия на магнитното поле върху организма?

Силно антисептично (противовъзпалително) действие; антиалергично действие; болкоуспокояващ ефект – действа директно върху невромедиаторите в организма и подтиска болковия синдром; подобрява кръвообрaщението и кръвооросяването посредством директното действие върху хемоглобина (желязото) в кръвта; укрепва имунната система; подобрява метаболизма (обмяната на веществата); действа върху централната нервна система и посредством нея – върху ендокринната система (жлезите с вътрешна секреция); подобрява състава на синовиалната течност („смазката“) в ставите и прешлените, както и костната плътност, ускорява калцирането в костната система.

ОРИГИНАЛНИЯТ ССМ МАГНИТЕН КОЛАН:
– УСПОКОЯВА БОЛКИТЕ В КРЪСТА И СТАВИТЕ;
– ДЕЙСТВА ОБЛЕКЧАВАЩО ПРИ ИШИАС, ЛУМБАГО, ХЕРНИЯ И ДИСКОПАТИЯ;
– НАМАЛЯВА БОЛКИ В БЪБРЕЦИТЕ И МЕНСТРУАЛНИ БОЛКИ;
– ПОДОБРЯВА КОСТНАТА ПЛЪТНОСТ И СЪСТАВА НА СИНОВИАЛНАТА ТЕЧНОСТ В СТАВИТЕ;
– ОБЛЕКЧАВА ГЛАВОБОЛИЕТО И ДИСКОМФОРТА ПРИ ПРОСТУДА;
– СТИМУЛИРА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО И КРЪВООРОСЯВАНЕТО;
– ПОМАГА ПРИ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ;
– ПОВЛИЯВА БЛАГОПРИЯТНО ГИНЕКОЛОГИЧНИ И БЕЛОДРОБНИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ.

Коланът служи за локално болкоуспокояване на коя и да е част на тялото. След поставяне се усеща приятна оздравителна топлина, отпускане, намаляване на напрежението и болката. Най-често се поставя на кръста, с вълната към тялото и със залепващите ленти лесно се закрепва – при дископатия, ишиас, лумбаго, херния и др. При болки в раменната област и проблеми с гръбнака – плексити, мускулни проблеми, възпалителни процеси, шипове и др. се носи диагонално. При ставни болки магнитния колан има много добър болкоуспокояващ ефект. Може предварително да се направи маншон или директно да се навие върху коляно, лакет или друга става. При главоболие има много силен ефект. Правят се две сгъвки под и над лентата и се поставя на главата или директно в калъфката на възглавницата. При простудни заболявания – ларингит, фарингит, болно гърло – като компрес. При белодробни заболявания – настинки, бронхити, кашлица – на гърдите. Поясът може да се носи и отпред при едно неприятно мъжко заболяване – простатит. Дамите могат да го използват при проблеми, свързани с пикочно-половата система, гинекологични проблеми и др. Повлиява нощно напикаване. Помага при схващания, спазми, стягания, умора в мускулите.

Спете вечер върху магнитния колан!

        

Размерите на широката активна част на колана са 55,5 см х 21 см, а пълната дължина (заедно със залепващите ленти) е 144 см. 

Магнитотерапевтичният пояс може да се пере в хладка вода до 30 градуса Целзий на ръка. Не се препоръчва да се пере често. Можете да направите калъф от лека памучна материя и да изпирате калъфа.

По възможност ползвайте колана непрекъснато!  ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УПОТРЕБА НЕОГРАНИЧЕНА! ПРЕДОЗИРАНЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!

Реакции. Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

Магнитният колан не се препоръчва:

– За хора с вграден пейсмейкър.

– При бременност.

– За деца, по-малки от три години.

– При сърдечна и белодробна недостатъчност и активна фаза на белодробна туберкулоза.

При прилагане на нашата магнитна терапия НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.