Разпродажба!

Магнитен колан с инфрачервена топлина, турмалин, германий, отрицателни йони от 99.99 на 59.99 лв.

99.99лв. 59.99лв.

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! Традиционният оригинален магнитен колан за кръста сега е още по-мощен, обогатен с турмалин, отрицателни йони, инфрачервена топлина, органичен германий, бамбукови въглища с още по-ефективно действие!

ПРОМОЦИОНАЛНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА!

Създаден е по нова и скъпа японска технология – турмалинови кристали, бамбукови въглища и органичен германий, които са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан от високотехнологични полимерни влакна плюс десет магнита, осигуряващи на организма еквивалентно магнитно поле, което по основните си параметри е много близко до естественото Земно магнитно поле, до природата. Напълно безвреден, без опасност от предозиране.

УСПОКОЯВА БОЛКАТА, ПОВЛИЯВА РЕДИЦА ЗАБОЛЯВАНИЯ, ИЗГАРЯ МАЗНИНИТЕ!

Освен на кръста, може да се прилага и на други части на тялото.

Описание

Създаден е по нова и скъпа японска технология – турмалинови кристали, бамбукови въглища и органичен германий, които са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан от високотехнологични полимерни влакна плюс десет магнита, осигуряващи на организма еквивалентно магнитно поле, което по основните си параметри е много близко до естественото Земно магнитно поле, до природата. Напълно безвреден, без опасност от предозиране.

УСПОКОЯВА БОЛКАТА, ПОВЛИЯВА РЕДИЦА ЗАБОЛЯВАНИЯ, ИЗГАРЯ МАЗНИНИТЕ!

Освен на кръста, може да се прилага и на други части на тялото.

Има силно болкоуспокояващо действиелесно приложение и функционалност.

Регулируем и удобен!

С вентилирани и дишащи еластични странични панели!

С неопренов панел за затопляне и компресия на гърба!

Три високотехнологични слоя със специална структура и въздействие!

Кои са основните действия на магнитното поле върху организма? Силно антисептично (противовъзпалително) действие; антиалергично действие; болкоуспокояващ ефект – действа директно върху невромедиаторите в организма и подтиска болковия синдром; подобрява кръвообрaщението и кръвооросяването посредством директното действие върху хемоглобина (желязото) в кръвта; укрепва имунната система; подобрява метаболизма (обмяната на веществата); действа върху централната нервна система и посредством нея – върху ендокринната система (жлезите с вътрешна секреция); подобрява състава на синовиалната течност („смазката“) в ставите и прешлените, както и костната плътност, ускорява калцирането в костната система.

МАГНИТНИЯТ ТУРМАЛИНОВ КОЛАН благодарение на създаваното постоянно магнитно поле:
– УСПОКОЯВА БОЛКИТЕ В КРЪСТА И СТАВИТЕ;
– ДЕЙСТВА ОБЛЕКЧАВАЩО ПРИ ИШИАС, ЛУМБАГО, ХЕРНИЯ, АРТРОЗА И ДИСКОПАТИЯ;
– НАМАЛЯВА БОЛКИ В БЪБРЕЦИТЕ И МЕНСТРУАЛНИ БОЛКИ;
– ПОДОБРЯВА КОСТНАТА ПЛЪТНОСТ И СЪСТАВА НА СИНОВИАЛНАТА ТЕЧНОСТ В СТАВИТЕ;
– ОБЛЕКЧАВА ГЛАВОБОЛИЕТО И ДИСКОМФОРТА ПРИ ПРОСТУДА;
– СТИМУЛИРА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО И КРЪВООРОСЯВАНЕТО;
– ПОМАГА ПРИ МУСКУЛНИ УВРЕЖДАНИЯ, ТРАВМИ, ВЪЗПАЛЕНИЯ, ПРЕУМОРА, НЕВРОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ;
– ПОВЛИЯВА БЛАГОПРИЯТНО ГИНЕКОЛОГИЧНИ И БЕЛОДРОБНИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ.

Благодарение на комбинацията – Турмалин|Постоянни магнитни|Отрицателни йони|Инфрачервена топлина|Органичен германий|Бамбукови въглища – КОЛАНЪТ:

 • Осигурява бърз загряващ ефект с инфрачервена топлина.
 • Ефективно поддържа кръста и подпомага движението.
 • Има оздравително действие върху акупунктурни точки.
 • Емитира отрицателни йони за бърз възстановителен ефект.
 • ИЗГАРЯ ИЗЛИШНИТЕ МАЗНИНИ.

Помага още и при :

– Мускулни спазми на бедрата;

– Простатит;

– Нервно напрежение, умора

– Стомашно-чревен дискомфорт;

– Ревматизъм;

– Втрисане;

– Проблеми с кръвообращението;

– Проблеми, свързани със заседнал начин на живот и липса на движение.

Начин на използване. Поставя се върху лека тениска или потник, а също и на голо в зоната на кръста и се пристяга със страничните ластици по талията. В рамките на няколко минути се усеща загряващ ефект. В общия случай за максимален резултат е препоръчително преди употреба, коланът леко да се навлажни от вътрешната страна с мокра кърпа или салфетка.
Продуктът може да се използва и без да се навлажни, но в този случай за затопляне на кожата е необходимо повече време.
Препоръчителното време на първите сеанси е 5-10 минути 2, 3 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да се увеличи на 10-15 минути 3, 4 пъти на ден, след седмица до 5, 6 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3-4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори.
Коланът служи за локално болкоуспокояване на коя и да е част на тялото. След поставяне се усеща приятна оздравителна топлина, отпускане, намаляване на напрежението и болката.

Турмалинът е природен минерал (скъпоценен камък), със сложен и променлив състав, от който зависи и цвета на конкретния кристал. Той проявява пиро- и пиезоелектрични свойства – при нагряване или механично третиране в кристалната решетка протичат процеси, благодарение на които кристалът генерира слаб ток. В организма на всеки човек, при правилно съотношение на положителните и отрицателните заряди, протича слаб ток от порядъка на 0.06 mA. Турмалиновите кристали от своя страна произвеждат ток със същата сила. Това дава възможност да се възстанови енергийното равновесие в организма и да се стимулира кръвообращението.

Турмалинът е уникален природен кристал. Той излъчва едновременно инфрачервена топлина, отрицателни йони (въздушни витамини), генерира вихрово магнитно поле, активира клетките, балансира биотока в организма. Благодарение на турмалина се постига изключителен оздравителен резултат, който не може да се постигне с никой друг минерал, познат на човека.

Наред с основните си биохимични и биофизични качества, турмалинът има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда. Взаимодействието му с кръвта и енергийните потоци в организма, способства за отпускане на гладките мускули на вътрешните органи, протича дълбочинно активиране на енергийните меридиани, подобрява се еластичността на съдовете, циркулацията на кръвта и лимфата. Повишава се съдържанието на кислород в кръвта, активира се клетъчната енергия, ефективно се релаксира нервната система и се усилват  имунните функции на клетката.

От всички познати природни минерали, само турмалинът „носи“ постоянен електричен заряд и за това го наричат кристален магнит. При нагряване, турмалинът създава слабо магнитното поле, излъчва отрицателни йони, които действат, както следва:

 • усилват клетъчния метаболизъм и обмяната на веществата;
 • подобряват притока на кръв;
 • възстановяват лимфната система;
 • възстановяват ендокринната и хормоналната системи;
 • подобряват храненето на органи и тъкани;
 • укрепват имунитета;
 • балансират вегетативната нервна система (система за възбуждане и потискане на психиката);
 • подобряват съня;
 • възстановяват нервната система след стрес;
 • повишават сексуалната функция.

Смята се, че поради силните си пиро- и пиезоелектрични свойства турмалинът неутрализира негативните енергии и усилва психическата енергия и устойчивост на човека.

Мощен биологичен ефект имат и отделяните от турмалина инфрачервени вълни в далечния IR спектър. Когато инфрачервените вълни проникнат в кожата, те влизат в контакт с водните молекули. В резултат на възникващия резонанс се засилват молекулните вибрации, което предизвиква топлинен ефект и микро-повишаване на температурата на тъканите. Това на свой ред води до подобряване еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите и органите в тялото. В резултат на това, натрупаните токсини се извеждат по-лесно от организма и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките.

Вграденият органичен германий в колана със своите терапевтични свойства:
– стимулира насищането на тъканите с кислород, което способства за подобряване на
мозъчната дейност;
– подпомага очистването на организма от шлаки и токсини;
– ускорява зарастването на рани;

– подобрява функционалното състояние на централната нервна система;
– повишава работоспособността и ускорява възстановяването след тежки физически натоварвания;
– укрепва имунната система на организма.

Вграденият в колана бамбуков въглен с пореста структура излъчва инфрачервена топлина, която прониква в кръвоносните съдове, стимулира акупунктурните точки и цялостно подпомага организма.

Реакции. Възможно е при някои организми да се усети зачервяване и парене, обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

Магнитният колан с турмалинови кристали не се препоръчва:

– За хора с вграден пейсмейкър.

– При бременност.

– При висока температура, открити рани на кожата и при някои видове кожни алергии.

– За деца, по-малки от три години.

При прилагане на нашата магнитна терапия НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.

Размери. Регулируем диапазон на дължината около 90 см – 120 см. Максимална ширина 15 см. Обхваща талия около 95 см – 110 см.

Размери: Дамски – 102 Х 15см; Мъжки – 115 Х 15 см.

Почистване. Магнитният турмалинов колан може да се изплаква на ръка в хладка вода, без перилни и миещи препарати. Не бива да се държи дълго време във водата. Не бива да се изстисква на ръка! Не бива да се суши със сешоар или в центрофуга. Подсушава се с кърпа и се оставя на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УПОТРЕБА НЕОГРАНИЧЕНА! ПРЕДОЗИРАНЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!