Промоция!

Магнитна гривна с отрицателни йони и германий KBL-66563

79.99лв. 69.99лв.

66563new (Large)s

 Стилна и раздвижена изработка. За мъже и жени ценители.

Изчистване

Описание

С по-едър сегмент (условно мъжки модел) гривна. Предлага се в 4 размера: S – 14 см, M – 16 см, L – 18.5 cм, XL – 21.5 см. Ширина 12 мм. Дължина на сегмент 27 мм. Включва неодимови магнити, източник на отрицателни йони, германий, източник на инфрачервени лъчи. 

Гривната получавате в целофанова опаковка.

Стилна и раздвижена изработка. За мъже и жени ценители.

Действие върху организма. Със своите вградени неодимови магнити, гривната създава постоянно магнитно поле, проникващо в човешкото тяло. Това магнитно поле:

  • Стимулира циркулацията на кръвта.
  • Подобрява оросяването.
  • Облекчава умората, болката, схващанията.
  • Регулира кръвното налягане.

ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ. В някои модели се съдържат специални източници на отрицателни йони, които насищат организма и способстват за ефективна профилактика на бронхиални астми, бронхити и други заболявания на дихателната система, безсъние, мигрени, неврози, остри респираторни заболявания, хипертонии и хипотонии, инсулти, инфаркти, гастрити, колити, язви, ревматизъм, болки в ставите, функционални разтройства, възпалителни процеси и др. 

ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛЪЧИ. В някои от нашите модели гривни същестувват керамични вложки, които при телесна температура излъчват инфрачервена светлина в далечния спектър (4-14 микрометра). Чрез топлинен ефект на молекулно ниво се повишава еластичността на кръвоносните съдове и се подобрява извеждането на натрупаните токсини.  

ГЕРМАНИЙ. Стимулира насищането на тъканите с кислород, подобрява мозъчната дейност и функционалното състояние на централната нервна система, укрепва имунната система.

Инструкции. ПО ВЪЗМОЖНОСТ НОСЕТЕ ГРИВНИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО! Гривните могат да се скъсяват при часовникар. Това не променя тяхното действие. За да се запази по-дълго време златното покритие, не се препоръчва да се къпете с тях.  Следвайте инструкцията на картинката за поставяне.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ 

Базов материал: стомана, титан

Фрагментно покритие: злато 18к, сребро, никел, кадмий

Включени елементи: неодимови магнити, германий, източник на отрицателни йони, източник на инфрачервени лъчи

Опаковка: целофанов плик

Сила на магнитното поле: 800–1800 Gauss

Проникване на магнитното поле: 30 мм

Полировка: мат, блясък

Стил: Моден дизайн

Възможно е на места по задната и странични повърхности да има слабо забележими следи (браздички) от захвата за допълнителна обработка.

Допълнителна информация

Дължина [см]

, , ,