Разпродажба!

ЕЛИТНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ ССМ. Качество от Германия.

73.99лв. 39.99лв.

KojaNak4

Цената е за 2 броя наколенки!

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! Разработени по съвременната ССM технология (концентрично кръгов магнетизъм), наколенките осигуряват на организма еквивалентно магнитно поле, което по основните си параметри е много близко до естественото Земно магнитно поле, до природата. Напълно безвредни, без опасност от предозиране и заедно с това много по-ефикасни от своите предшественици.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Описание

Създадени са по нова и скъпа ССМ технология – твърдите магнити са заменени с ССМ гъвкави биомагнитни ленти.

Разработени по съвременната ССM технология (концентрично кръгов магнетизъм), наколенките осигуряват на организма еквивалентно магнитно поле, което по основните си параметри е много близко до естественото Земно магнитно поле, до природата. Напълно безвредни, без опасност от предозиране и заедно с това много по-ефикасни от своите предшественици. 

Магнитните наколенки имат силно болкоуспокояващо действие. Могат да се прилагат на коленете, глезените, лактите и китките при костно-ставни заболявания, мускулни проблеми, възпалителни процеси, травми, за по-бързо следоперативно възстановяване и др. Размерите на всяка наколенка, заедно със залепващaта лентa, са 4,3 Х 52 см. Активната част (4,3 Х 18 см) е от кожа с телесен цвят. Оборудвани са с 18 сантиметрови ССМ гъвкави магнитни ленти, разработени по специална технология в НАСА в Съединените Американски Щати. Могат да се ползват неограничено дълго време без опасност от предозиране и странични ефекти.

Ползвайте магнитните наколенки редовно!

Заради кожата не се препоръчва да се перат. Почистват се с препарати за кожа. Можете да направите калъфчета от лека памучна материя и да изпирате калъфчетата.

По възможност ползвайте наколенките всеки ден! ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УПОТРЕБА НЕОГРАНИЧЕНА! ПРЕДОЗИРАНЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!

Реакции. Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

Магнитните наколенки не се препоръчват:

– За хора с вграден пейсмейкър.

– При бременност.

– За деца, по-малки от три години.

– При сърдечна и белодробна недостатъчност и активна фаза на белодробна туберкулоза.

При прилагане на нашата магнитна терапия НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.