Продукти
Оригинални магнитни гривни, колиета и обеци. Промоции до 26-ти юни.
Оригинални магнитни наколенки.
Оригинален магнитен колан.
Шампионът! Професионална ПЕТСЛОЙНА медицинска маска за лице FFP2/N95/KN95.
Комплект оригинални постелка и възглавница за акупресура.
Амулети за здраве, енергия и защита.
Отслабване без диета с магнитна вода.
Оригинални магнитни постелки.
Ароматерапия. Здравословни ортопедични възглавници.
Билколечение. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
Арттерапия. Мандали.
Консултации по магнитотерапия.
Независими мнения и коментари в различни форуми и сайтове.
Важна информация.
Валидност на промоциите до 26-ти юни.

    Qualität aus Deutschland.

  "Не всичко на този свят е здравето, но без здравето всичко останало е нищо!"

Хората на Земята с развитието на цивилизацията все повече обръщат внимание на начина си на живот и хранене. Масово търсят алтернативни, природосъобразни средства за лечение, профилактика и възстановяване. Здравословният начин на живот печели все по-голяма популярност. Използването на природни продукти, екологични храни и щадящи средства без химикали набира скорост и става част от бита на човека. В много случаи тези мерки успяват да запазят оптималения здравословен статус. С дългогодишния си опит в България (от 1993 година), специалистите от MEDITERM/MERCATOR сa направили за вас специален подбор на качествени и доказани оригинални продукти за  здравето, разработени в лабораториите на Брауншвайгските изследователски институти.

Меркатор Г ЕООД продължава традицията в България. Проучваме нови области в съвременната алтернативна медицина и след внимателен анализ предлагаме нови продукти и услуги. Непрекъснато развиваме и усъвършенстваме своята дейност.

За целия период усилена работа в България в областта на щадящата магнитотерапия – магнитотерапия с нисък интензитет на магнитното поле (по основните си параметри много близко до земното магнитно поле) гордостта на MERCATOR са доволните клиенти, част от фамилията MERCATOR. Много лекари използват нашите артикули и те са първите ни помощници и съветници. Не малко лекари, специалисти  по  магнитотерапия консултират голяма част от клиентите ни. Ще докажем себе си и в областта на билколечението, ароматерапията, арттерапията, масажа, здравословното хранене и борбата срещу затлъстяването. Защото предлагаме по-добрите продукти.

Предлагаме и КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ!

ВНИМАНИЕ! НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ ПРОДУКТИ, ОПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ, НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ АРТИКУЛИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.

MERCATOR 

Наименование на Доставчика: "МЕРКАТОР Г" ЕООД

Адрес за упражняване на дейност: гр. Варна 9004, ул. Даме Груев 28

ЕИК:  148020818

Телефон: +359878601056 Vivacom

@ Email: mercator1@abv.bg