Продукти
Оригинални магнитни гривни, колиета и обеци. Промоции до 26-ти юни.
Оригинални магнитни наколенки.
Оригинален магнитен колан.
Шампионът! Професионална ПЕТСЛОЙНА медицинска маска за лице FFP2/N95/KN95.
Комплект оригинални постелка и възглавница за акупресура.
Амулети за здраве, енергия и защита.
Отслабване без диета с магнитна вода.
Оригинални магнитни постелки.
Ароматерапия. Здравословни ортопедични възглавници.
Билколечение. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
Арттерапия. Мандали.
Консултации по магнитотерапия.
Независими мнения и коментари в различни форуми и сайтове.
Важна информация.
     Сертификати, становища, патенти.
     Кои заболявания се повлияват с магнитотерапия.
     Гарантирани най-ниски цени!
     Как да смъкнем високото кръвно без лекарства! Един отговор, който никой не ти казва.
     Новините за вашето здраве.
Валидност на промоциите до 26-ти юни.

Потребителска кошница
Продължи

Важна информация.

Как да смъкнем високото кръвно без лекарства! Един отговор, който никой не ти казва.

Как да поръчате?

Тук можете да изберете модел и цена!

Най-добре лекува природата.

Земното магнитно поле (ЗМП) съпътства Майката Земя от нейното създаване и очевидно в условията на това геомагнитно поле се е зародил живота на нашата планета. Учените са установили, че то е четвъртия фактор за живот на Земята.

С развитието на цивилизацията, три фактора силно намаляват магнитното поле на Земята - електричество, бетон и метали. В нашите населени места и жилища, обградени с далекопроводи и електрически проводници, които със своето променливо електромагнитно поле силно смущават и деформират ЗМП, бетон и желязо - фарадееви клетки, ние сме екранирани повече от 50%, повече от 50% сме лишени от жизнено необходимото естествено действие на ЗМП. По този начин сме подложени на редица заболявания, които наричаме "болести на цивилизацията".

Магнитните гривни Меркатор, разработени по сложната и скъпа ССМ технология (Concentric Circle Magnets) много точно симулират ЗМП и набавят жизнено необходимата магнитна енергия за организма.

За разлика от мощните гривни от титан, волфрам, MAGNETIC POWER, балансиращи и други подобни, магнитните гривни и колиета Меркатор въздействат с ССМ магнитно поле, близко до земното, до природата, имат доказан терапевтичен ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Вместо лекарства, елегантна гривна. Оригиналната медицинска магнитна гривна МЕРКАТОР е един изключително атрактивен артикул, който стана много популярен, съчетава в себе си качествата на здравословен продукт и в същото време е ефектно, красиво и скъпо бижу. Патентована е от световно известния медик професор Киоши Накагава от Япония, а по-късно е тествана и усъвършенствана в лабораториите на Брауншвайгските изследователски институти в Германия.

Изработка: Изработена е от специална неръждаема медицинска  стомана 316 LN, използвана в хирургията, върху която на места е нанесено златно покритие. Върху вътрешната повърхност е положен екологичен пластичен филм, който изолира кожата на ръката от директно съприкосновение с метала. Предлага се в над 20 модела, така, че да задоволи и най-изискания вкус.

Действие, показания:  Действието на гривните се обосновава на вградените неодимови магнитни дискове със сложно разпределени полюси, които създават еквивалентно постоянно биомагнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets) - концентрично-кръгов магнетизъм (единствената полюсна конфигурация, призната за гражданско потребление от СЗО с доказано действие без вредни ефекти). Единствено ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор е много близко по основните си параметри (интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение) до естественото Земно магнитно поле, до природата.

Това магнитно поле действа върху хемоглобина (желязото) на непрекъснато преминаващата през ръката кръв. Обогатява кръвта с кислород, подобрява кръвообрaщението и кръвооросяването, цялостното действие на кръвоносната система и вече и от много наши клиенти знаем, че в един по-дълъг период регулира и кръвното налягане. Хипертония не се лекува. Един медикаментозно зависим хипертоник взема лекарства до края на живота си. Но с постоянното носене на гривната, посредством подобреното оросяване и отмиване на холестероловите (атеросклеротични) плаки по стените на съдовете, поне до хипертонична криза вероятността да стигне е малка. Възможно е да се намалят, дори да се спрат в определен период  лекарствата.

Гривната повлиява някои видове сърдечно-съдови заболявания - исхемична болест на сърцето, миокардиосклеротична атеросклероза, инфаркт на миокарда, мозъчен инсулт.

Има и болкоуспокояващ ефект в областта на ръката, на която се носи - при схващания, мускулни проблеми, ревматоидни процеси, ставни болки, плексити, възпалителни процеси, заболявания, свързани с инервирането и  др. Облекчава умората. 

На диаграмата на кръвопотока горе е показано нагледно как след прилагане на ССМ магнитно поле, движещите се хаотично червени кръвни клетки в кръвоносните съдове се разделят в резултат на ССМ поляризацията и се ориентират в определено направление. Това увеличава общата ефективна клетъчна повърхност, клетките (еритроцитите) приемат повече кислород и освобождават по-голяма енергия. Единствено ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.  

Допълнителни показания с намагнитена вода: При използване и на други щадящи средства като намагнитена вода се постигат ефекти като регулиране на кръвната захар, размиване на камъни в бъбреците и жлъчката, подобряване дейността на стомашно-чревния тракт и др. Диуретичното действие на намагнитената вода е причина за намаляване на отоците от сърдечен произход. При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2-3 литра намагнитена вода дневно. С магнитна вода можете да отслабнете без диети и то напълно здравословно.
С магнитната гривна Меркатор, която създава еквивалентно магнитно поле ССМ полюсна конфигурация може да се намагнитват течности - вода, чай, мляко и др. Достатъчно е гривната да се наниже върху бутилка с течност и за около час течността се йонизира, намагнитва се.

Профилактика: Препоръчва се да се носи профилактично и от напълно здрави хора, за по-добър тонус и преодоляване на умората от натовареното ежедневие и стреса посредством по-доброто оросяване на главния мозък. Това е един много лесен и елегантен начин за профилактика.

Противопоказания:

Не са установени противопоказания.

Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

При прилагане на нашата магнитна терапия НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.

Магнитни колиета: Действието им  е подобно на гривните.

Магнитното колие може да бъде съчетано с магнитна гривна за по-бързо съвместно действие върху хемоглобина на кръвта, подобряване на оросяването и кръвното налягане. Колието допълнително въздейства върху шийните прешлени, болкоуспокоява ошипяването, намалява нервното напрежение, облекчава болките при мигрена и главоболие, подобрява дишането при астматично болни, както и облекчава болките и схващанията в шийно - раменната област.

Защо да се доверим напълно на магнитната бижутерия Меркатор? Магнитните гривни (затова се наричат магнитни, а не титанови, волфрамови, гривни от хром или балансиращи) са предназначени да създават магнитно поле с контролирани параметри, което да осигурява ефективна дълбочина на проникване в организма (над 30 мм) и оттам - ефикасно действие. Това се постига единствено с магнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets).  Важно е, когато човек си купува  магнитна гривна, да знае, че тя е клинично тествана и по отношение на параметрите на създаваното от нея магнитно поле отговаря на изискванията на международните организации. Важно е тази гривна да има положителен ефект, да действа по предназначение и да няма странични явления. Това се постига със строг контрол на параметрите на магнитното поле - интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение, а не с рекламно тройно/петорно действие или с "мощни" магнити със съмнителен произход.

Магнитната гривна действа със своето ССМ магнитно поле върху преминаващата кръв през ръката, върху хемоглобина (желязото) и подобрява кръвообращението и кръвооросяването да всяка клетка в организма. Кръвта се насища с повече кислород, става по-лека, по-лесно течлива и това разтоварва сърдечната помпа. Магнитното поле на оригиналната магнитна гривна Меркатор постепенно отмива холестероловите плаки по стените на съдовете, подобрява еластичността на кръвоносната система и регулира кръвното налягане.

Магнитните гривни и колиета Меркатор са клинично тествани в няколко европейски лаборатории, отговарят напълно на изискванията на СЗО и са признати за гражданско потребление с доказан ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Начин и продължителност на приложение: За разлика от гривните с мощни магнити, магнитните бижута Меркатор създават магнитно поле, близко по състав до естественото земно магнитно поле, до природата и нямат вредни странични ефекти, опасност от предозиране или зависимост при непрекъснато носене. 

За да имат добър и траен ефект трябва да се носят постоянно. Разбира се, гривната не е панацея и от нея не могат да се очакват вълшебни неща. Тя е едно чудесно допълнение към магнитотерапията, съчетаващо бижу и лечение в едно.


ВНИМАНИЕ! НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ ПРОДУКТИ, ОПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ, НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ АРТИКУЛИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.

 

За разлика от мощните гривни от титан, волфрам, MAGNETIC POWER, балансиращи и други подобни, магнитните гривни и колиета Меркатор въздействат с ССМ магнитно поле, близко до земното, до природата, имат доказан терапевтичен ефект без странични явления и опасност от предозиране.


Важно! В защита на Вашите интереси! Ако видите подобен на наш продукт в друг сайт на по-ниска цена, не гарантираме за неговата оригиналност! Моля, сигнализирайте ни!

В нашия електронен магазин ползвате 20% отстъпка от куриерската услуга!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ В КАТЕГОРИИТЕ Полезна информация / Магнитотерапия, Магнитни бижута и Често задавани въпроси.. !

 

Важно! За Вашата сигурност!

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."

СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ДОКУМЕНТИ

ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.

НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ САЙТОВЕ

Тук можете да изберете модел и цена!

 

Как да поръчате?

    < няма продукти към тази категория >